At rejse, er at leve.
HomeBillederFamilieferierBirgit & Lars RejserSOS-Børn
Riga & Tallin 2008

Letland (Riga) Estland (Tallin)

Vi har været på en dejlig tur i det Baltiske.

Rejsen havde vi booket gennem Scanrejser, som et lille forsøg, men vi er blevet positivt overraskede.

Vi har fået en god service, og har kunnet lave om på deres standart rejse, så vi kunne planlægge turen som vi ville.

Vi vil give nogle af de Highlights vi har oplevet, da det ellers vil blive en sand roman af både kulturelt, kulinarisk og historisk karakter.

 AirBaltic - i luften over Letland
 Udsigten fra hotelværelset

 Vejret var ganske godt da vi landede i Riga, så vi tænkte kun på at komme til hotellet for at få shorts og sandaler på - og en kold drink.

Lufthavnen virkede ikke som noget vildt. Vi blev hentet med bus på landingsbanen, og kuffertbåndet var bestemt ikke overfyldt - det ene der var. Alt gik smertefrit, og vi fik hævet lidt kontanter til bussen - vi tog chancen med de offentlige transportmidler lige fra starten.

Bussen kom, og vi maste os ind blandt en hob af mennesker der skulle samme vej. Da vi ville betale rystede chaufføren bare på hovedet ag sange at han ikke havde flere billetter,og så var det jo afgjort - en gratis tur til centrum - fin start.

 Hotellet vi boede på,  "Hotel Riga" var ganske ok - ikke meget fint, men bestemt heller ikke dårligt. En stor klods af et gammelt russisk bygningsværk, med højt til loftet og sparsomt møbleret, men hallen var flot med bar og plysmøbler og flere forgyldte genstande, og egen indgang til casino og night club.

Oplevelsestrangen var på bristepunktet, ligeledes var sulten ved at melde sin overmagt - så det skulle der gøres noget ved.

 Frokostspise sted 1
 Clubsandwich med det hele 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Prag 2004
Polen 2006
Rom 2006
Jomfruøerne 2007
Riga & Tallin 2008
Island 2008
Grand Canaria 2009
HomeBillederFamilieferierBirgit & Lars RejserSOS-Børn